Een jaar lang lenen voor de prijs van één spel!

Lidmaatschap

Er zijn drie soorten lidmaatschap:

1. Gezinslidmaatschap

Een lidmaatschap kost € 20,– per jaar per gezin, je kunt op elk gewenst moment lid worden. Ieder gezin krijgt een eigen lidmaatschapskaart. Deze kaarten zijn persoonlijk en kunnen alleen gebruikt worden binnen het gezin.

Per lidmaatschapskaart mag per keer het aantal stuks speelgoed meegenomen worden wat gelijk is aan het aantal gezinsleden. De uitleenperiode is maximaal zes weken.

  • Van de leden wordt verwacht dat zij het materiaal compleet, schoon en gesorteerd terug brengen.
  • Voor de zomervakantie mag het dubbele aantal stuks speelgoed worden geleend.

2. Lidmaatschap voor scholen, instellingen en commerciële partijen.

Er is ook een lidmaatschap voor scholen, gastouders, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en alle overige organisaties mogelijk. Dit lidmaatschap kost € 30,– per jaar. Zij mogen 8 stuks speelgoed per 6 weken lenen.

3. Gratis lenen met het Kindpakket van de Gemeente Hengelo

Er is een mogelijkheid om gratis lid te worden van de Speel-o-theek via het Kindpakket. Je kunt dan van het speelgoedaanbod gebruik maken zonder dat het je wat kost. Kijk voor de voorwaarden op de site van de Gemeente Hengelo.

Controleren van het speelgoed. 

We proberen er voor te zorgen dat ons speelgoed compleet is op het moment dat het wordt uitgeleend. Kom je er bij thuiskomst achter dat er onderdelen ontbreken, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat kan via het contactformulier op de website. Uiteraard kun je ook even bellen tijdens de openingstijden van de Speel-o-theek. Je hoeft dan bij inlevering geen boete te betalen. 

Pinbetalingen

Het is bij ons mogelijk om te pinnen. Omdat hier voor ons kosten aan verbonden zijn, berekenen we bij pinbetalingen €0,25 per transactie. Natuurlijk kun je ook gewoon contant blijven betalen.